Aquarelle

Het bedrijf Aquarelle-Boeckx is ontstaan door een samenwerking tussen floristen uit Parijs en Antwerpen. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan bloemen, planten en boompjes, en de producten kunnen worden bezorgd in een aantal landen binnen de Europese Unie. Aquarelle selecteert speciaal voor haar klanten de mooiste bloemen en planten uit Italië, uit de Azurenkust (Frankrijk) en uit Nederland.


button

Het assortiment

De website van Aquarelle heeft een groot assortiment aan producten. De website verkoopt niet alleen bloemen, de klant kan er ook terecht voor kleine olijf- of bonsai boompjes, chocolade en snoepboeketten. De prijzen van de producten variëren. De klant kan ervoor kiezen om een klein, medium of groot boeket te kopen, en de prijzen verschillen natuurlijk ook per bloemsoort of boeket.

De Aquarelle Club en de Corporate club

Aquarelle vindt het belangrijk dat haar klanten zo voordelig mogelijk uit zijn. Daarom heeft Aquarelle het voor haar klanten mogelijk gemaakt om gratis lid te worden van de Aquarelle Club. Klanten kunnen zich gratis inschrijven bij deze club, en krijgen dan bij elke vierde aankoop een korting van maar liefst 10%. Deze korting wordt berekend aan de hand van de vier aankopen.

Naast de Aquarelle Club heeft Aquarelle ook een Corporate Club. Deze Corporate Club kan bedrijven op maat gemaakte diensten en producten leveren. Aquarelle garandeert de bedrijven hierbij een snel bestelsysteem.

Verzending en betaalmogelijkheden

De bestelling kan worden betaald met een creditcard of geschenkbon. Daarnaast is het voor bedrijven die regelmatig bloemen bestellen mogelijk om een maandelijkse factuur te ontvangen. Deze factuur kan worden betaald door middel van automatische incasso, maar het is ook mogelijk de factuur na ontvangst te betalen. De bestellingen die worden gedaan, worden nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag al bezorgd. Wanneer een bezorging vier uur later wordt bezorgd dan de afgesproken tijd, dan zal Aquarelle de kosten voor de bestelling betalen.


button