Bloemenhuis

Het Bloemenhuis is een groot Belgisch bloemen- en plantencenter. Het Bloemenhuis bestaat al ruim 40 jaar en is van een oppervlakte van 50 m² uitgegroeid tot een tuincentrum met maar liefst 10.000 m². Het Bloemenhuis verkoopt een groot assortiment bloemen, planten en accessoires, en vriendelijk personeel dat altijd bereid is de klant zo goed mogelijk te helpen.


button

Assortiment bloemen

Het Bloemenhuis heeft een groot assortiment snijbloemen, kamerplanten en planten voor in de tuin. Ook is het tegenwoordig mogelijk om bloemen online te kopen. Het is voor de klant mogelijk om boeketten, rouwstukken en planten thuis te laten bezorgen. Ideaal voor de drukke klant, die weinig tijd heeft in verband met werk.

De Unique Selling Points van het Bloemenhuis kunnen worden omschreven als kwaliteit en versheid. Alle producten blijven geruime tijd mooi. Daarnaast is ook de service belangrijk bij dit bedrijf. Klanten worden netjes geholpen, en ook de beleving eromheen speelt een grote rol. Zo worden er bijvoorbeeld potten verkocht van de potterie, is het mogelijk om tuinaccessoires te kopen bij het Bloemenhuis en heeft het bedrijf regelmatig mooie acties voor de klant.

Contact met de klant

Naast het leveren van goede producten, vindt het Bloemenhuis het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de klant. In de winkel staan dagelijks vijftien medewerkers om de klanten zo vriendelijk mogelijk te helpen. Daarnaast is het voor de klant altijd mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen met de winkel, in geval van vragen of klachten. Tevreden klanten kunnen overigens ook op de hoogte worden gehouden door middel van een nieuwsbrief. Het in- en uitschrijven voor deze nieuwsbrief is in een mum van tijd voltooid.


button