Fleurop

Fleurop is misschien wel de meest bekende bloemenleverancier van Europa. Fleurop Europa verstuurt al ruim 90 jaar bloemen en boeketten, in zowel Europa als in de andere continenten. In Nederland zijn 1.200 bloemisten aangesloten bij Fleurop Nederland, en wereldwijd zitten maar liefst 40.000 Fleurop bloemisten verspreid over 140 landen.


button

Waarom Fleurop?

Fleurop heeft een aantal sterke punten waar de klant niet omheen kan. Eén van de sterke punten van Fleurop is dat de leverancier de bloemen dezelfde dag nog bezorgd, wanneer de klant de bestelling vóór 12.00 uur ’s middags heeft besteld. De klant kan zelf aangeven wanneer hij het boeket bezorgd wil hebben. De boeketten van Fleurop kunnen van maandag tot en met zaterdag worden bezorgd.

Daarnaast staat Fleurop bekend om het gebruik van verse producten. Dit is dan ook de reden dat de boeketten soms iets kunnen afwijken van de foto’s van het internet, wanneer bloemen niet vers zijn zullen deze ook niet worden gebruikt. Doordat de leverancier alleen werkt met verse producten, kan Fleurop de klant een zevendaagse garantie geven. De bloemen horen zeven dagen mooi te blijven, wanneer deze in een vaas met voldoende water staan.

Betalingsmethoden

De website van Fleurop staat wereldwijd goed bekend. Wanneer een klant een bezorging in binnen- of buitenland laat doen, is het mogelijk om te betalen via Creditcard, iDEAL, PayPal en de Nationale Bloemenbon. Ook is het voor de klant mogelijk om te betalen op rekening. Betalen op rekening is echter alleen mogelijk wanneer een klant de bestelling in eigen land laat bezorgen.


button