Topbloemen

Topbloemen is één van de grootste bloemenleveranciers ter wereld. De leverancier heeft een groot assortiment aan bloemen, boeketten, rouwbloemen en planten. Het is mogelijk om de bestellingen in Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië, Europa, Afrika en Oceanië te laten bezorgen. Daarnaast kan de klant in slechts drie stappen de bestelling voltooien en kan de klant de bestelling veilig online betalen.


button

De services van Topbloemen

Bij Topbloemen staat de kwaliteit van de producten hoog in het vaandel. De bloemen blijven gegarandeerd zeven dagen mooi wanneer deze in een goedgevulde vaas staan. Daarnaast is de snelle levering van de bestelling gegarandeerd. Wanneer de bloemen vóór 13.00 uur besteld zijn, zullen deze dezelfde dag nog worden geleverd (met uitzondering op zondag). De bloemen zullen altijd tussen 09.00 uur en 19.00 uur worden bezorgd. Het is voor de klant ook mogelijk om een uiterlijke leveringstijd op te geven. Topbloemen zal rekening houden met de wensen van de klant, het komt echter wel eens voor dat de producten niet op de exacte tijd worden geleverd.

Het assortiment en de prijzen

Het assortiment van Topbloemen is groot. Klanten kunnen op de website terecht voor boeketten, romantische bloemen, rozen, rouwbloemen en planten. Daarnaast verkoopt Topbloemen ook bloemenbonnen en bezorgt de leverancier bestellingen ook in het buitenland. De prijzen van de bloemen kunnen variëren. Het goedkoopste boeket is al verkrijgbaar voor een prijs van €18,95, terwijl een rouwboeket kan oplopen tot €174,95. De bloemen die worden bezorgd hebben een ‘zeven dagen vers garantie’. Dit geldt echter alleen wanneer de bloemen in een vaas met water worden gezet.


button