Crea-fleur

Bloemenhuis Crea-Fleur selecteert de beste bloemen en planten uit Nederland, Duitsland en België. Crea-Fleur is een online webshop specifiek hierop gericht. Deze webwinkel heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt altijd in het oog gehouden, en de bloemen worden zo zorgvuldig mogelijk op elkaar uitgezocht, zodat de mooiste boeketten zullen ontstaan. De bloemen van Crea-Fleur kunnen door heel België worden bezorgd.


button

Prijs en kwaliteit

Crea-Fleur vindt het belangrijk dat de kwaliteit van de bloemen goed is. De prijs en de kwaliteit van de boeketten zijn uitstekend op elkaar afgestemd. De kosten van een boeket kunnen variëren tussen de €20,- en €40,-. Ook is de webshop vlot in zijn bezorging. Wanneer de bloemen vóór 12.00 uur ’s middags zijn besteld, zullen de bloemen diezelfde dag nog worden bezorgd. De klant kan zelf kiezen op welke manier deze wil betalen. Een op maat gemaakte factuur zal na worden gestuurd.

Internationaal

Het is ook mogelijk om de bestellingen van Crea-Fleur in het buitenland te laten bezorgen. De website bezorgt haar boeketten in maar liefst zes continenten. De continenten waar de bestellingen naartoe gezonden kunnen worden zijn Oceanië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Kijk op de website naar het specifieke landenoverzicht.

Bruidswerk en rouwboeketten

Crea-Fleur kan de klant bijstaan op de mooiste of de moeilijkste dag van zijn of haar leven. Bruids- en rouwboeketten worden voor de klant op maat gemaakt. Het is mogelijk om corsages, boeketten, versieringen of decoraties te laten maken voor deze speciale dagen. Wanneer een klant geïnteresseerd is in één van deze diensten, kan deze een vrijblijvend gesprek in de winkel komen maken. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!


button