Euroflorist

Al sinds 1982 is Euroflorist een grote speler op de internationale bloemenmarkt. Euroflorist heeft binnen Europa een groot netwerk van bloemisten, maar bezorgt daarnaast ook bloemen in Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden, maar het bedrijf is daarnaast ook actief in twaalf andere landen. In de ruim 30 jaar dat het bedrijf bestaat, heeft het bedrijf al meer dan 40 miljoen boeketten bezorgd.


button

Assortiment en prijs

Euroflorist is in tientallen jaren uitgegroeid tot een grote speler in de bloemenmarkt. De bloemenleverancier heeft een groot assortiment bloemen. Zo kunnen de boeketten worden geselecteerd op thema’s zoals verjaardagen, rouwboeketten en beterschapsboeketten. Ook heeft Euroflorist een groot assortiment aan normale boeketten en is het mogelijk om cadeausets te versturen. De cadeausets bestaan uit bloemen in combinatie met o.a. champagne, een knuffel of bonbons. De prijzen van de boeketten variëren tussen de €12,50,- en €67,50,-, Euroflorist heeft dus voor elk budget een geschikt bosje bloemen!

Betaalmogelijkheden, bezorging en klanttevredenheid

Euroflorist biedt de klant verschillende betaalmogelijkheden. De klant kan de bloemen betalen door middel van iDEAL of Creditcard. Daarnaast is het voor de klant ook mogelijk om de bloemen op rekening te kopen. Ook is het voor de klant mogelijk om kortingscodes in te zetten. Deze kortingscodes worden vaak toegestuurd in de nieuwsbrieven. Het boeket wordt dezelfde dag nog bezorgd, wanneer deze tenminste vóór 14.00 uur is besteld.

Daarnaast staat Euroflorist garant voor klanttevredenheid. De klant kan een boeket verwachten dat minstens vijf dagen vers in uw huis staat. Ook mag de klant daarnaast een uniek cadeau verwachten, en de bestelling wordt altijd op tijd bezorgd. Wanneer een klant niet tevreden is over de dienst of over het product, dan kan deze uiteraard contact opnemen met de klantenservice.


button